Flyttstädning

Flyttstädning Helsingborg

Välkommen till Flyttpågarna. I samarbete med professionella städningsbolag tar vi hand om flyttstädningen så att du själv kan lägga energin på den nya bostaden! För att det ska kännas helt tryggt att anlita oss, lämnar vi garanti på städningen och åtgärdar omedelbart eventuella brister vid besiktningstillfället.

Städningen genomförs efter ett utförligt arbetsschema för att garantera ett bra resultat varje gång och priset sätts med bostadsytan som utgångspunkt.
Kontakta oss redan idag på 042- 243 260 och boka tid för ett kostnadsfritt möte!

Grundlig flyttstädning viktigt

En flyttstädning fokuserar främst på djuprengöring. Vi utför då städningen efter ett förutbestämt städschema som är tänkt att garantera att alla de viktiga delarna av städningen blir riktigt gjorda och att de som flyttar in blir nöjda.

Tjänsten omfattar allt från rutinrengöring till djuprengöring av ugn, kylskåp, spis, skåp, takfläkt, lådor o.s.v i köket. rengöring av badkar, avkalkning, avtorkning av rör m.m. i badrummet, samt rengöring av golv och fönsterputsning.

I alla rum ingår avtorkning av hyllor, golv, socklar, golvlister, samt garderober och skåp ut- och invändigt (under förutsättning att skåpen är tömda). Dessutom rengörs fönsterbänkar och synliga ventiler. Även väggar och tak dammas och eventuell spindelväv avlägsnas.

Att anlita vår partner med flyttstädning som specialitet kan göra ditt liv mycket enklare och spara tid. Dessutom har du garantier på att jobbet blir riktigt gjort.